Yoga for menn i Molde

Yogaklasser for stive menn hver torsdag klokka 17.15-18.30 i Molde Yoga Pilates, Romsdalsgata 5, Molde.

Oversikt: 

Yoga for menn er yoga, enkelt og greit.
Jeg skal ikke spekulere for mye, men kan det være at norske menn fortsatt har litt fordommer mot yogabasert trening og kanskje er redde for at det er litt femi?

Egentlig er det litt rart at yogabasert trening ikke er mer populært blant menn. Fordi yoga er faktisk utviklet av menn for menn. Dette er trening som involverer hele kroppen, men som har et annet utgangspunkt og mål enn det vi vanligvis forbinder med trening i vår kultur.

Yoga kan gi en opplevelse av hva kroppen gjør og hjelper deg i å komme i kontakt med pusten. Yoga må ikke nødvendigvis være en spirituell praksis, men kan være et fysisk verktøy. Man lærer hvordan kroppen virker, hvordan man tar vare på den og til å avgjøre om man er i balanse. Kroppen er forskjellig fra dag til dag og gjennom dagen. Yoga hjelper til å være lydhør for disse forandringene og til å vite hva kroppen trenger til enhver tid. Hvis du fortsetter å løpe mye, ikke forvent å bli mykere
Det er stivhet og mangel på fleksibilitet som i mange tilfeller trigger skader. Du er aldri for gammel eller for stiv til å begynne å praktisere yoga og du må heller ikke vente på en skade eller at morgendagen er bedre til å starte opp! Kom som du er, hver torsdag 17.15.

Community for healthy lifestyle. Yoga, hiking, retreats, nutrition and wellbeing!
flagearth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram