Norgesferie 2024 med fjellturer og yoga!

Oversikt: 

Bli med på yogaretreat med fjellturer på Nordvestlandet og Romsdal! Bli kjent i den flotte naturen, få nye bekjentskaper og kanskje blir du også litt bedre kjent med deg selv!

Yoga og fjelltur er den perfekte kombinasjon, og den beste plassen å gjøre det på er jo hjemme i Norge og på Nordvestlandet. Her har vi både kystnære fjelltopper og det karakteristiske alpelandskapet innover i Romsdalen.

Blant landets fineste fjorder og fjell byr vi på store naturopplevelser, fysisk aktivitet og avkoblende, nærende yoga - som gjør noe med både kropp og sjel. Her kan du gi deg selv en liten restart!

Utgangspunktet for retreat er Molde, som blir vår basecamp. Molde er kjent som rosenes, jazzens og fotballens by. Det er også kjent for Moldepanoramaet med 222 fjelltopper. Vi skal besøke noen av de. Med ca. 27000 innbyggere er Molde en koselig liten by, og her er det virkelig kort vei til flotte fjelltopper og naturopplevelser.

Vi starter hver dag med morgenyoga og pranayama (pystemeditasjon). Yogastudioet ligger i Romsdalsgata, kun 7 minutters gange fra hotellet, eller 15-20 dersom du bor i en av våre leiligheter. Dersom du bor privat i Molde, organiserer vi henting ved behov.

Etter yoga er det frokost, og forberedelser ti dagens fjelltur. Hver dag går vi mellom 5 og 10 km, og stigninger vil variere 400-1200 meter. Vi holder et jevnt, men rolig tempo, og passer på å ha pauser. Etter fjellturen runder vi av dagen med avslappende og gjenoppbyggende yin/restorative yoga.

Ankomstdagen er fredag. Vi henter deg på flyplasen eller ferga. Hvis du kommer med egen bil, kjører du direkte ti overnattingssted.

Etter innlosjering treffes vi på yogastudioet og ruller ut mattene for den første felles yogaklassen. Etter å ha landet godt på yogamattene, spiser vi et måltid og blir bedre kjent med hverandre. Mange deltar på retreat alene, og drar derfra med nye venner og bekjenskaper for livet.

Program: 

Vi starter dagene med felles yoga klasse på Molde Yoga Pilates yogastudio, som ligger 7 minutters gange fra hotellet. Klassen er en myk dynamisk hatha yoga flyt, hvor pyst og bevegelse forenes. Intensiteten vil tilpasses hver enkelt gruppe, og nybegynnere er også velkommen. Klassen avsluttes med deilig Pranayama pysteøvelse og avslapping. Klassen varer 75-90 minutt.

Etter morgenyoga spiser vi frokost, smører egen lunsjpakke, og gjør oss klar for fjelltur.

Det blir ulike fjellturer hver dag, og vi har plukket ut våre favoritt-turer. Dette er fjellturene som er spektakulære i seg selv, samtidlig som de ikke er veldig krevende verken når det kommer til lengde eller luftighet. Vi har lagt vekt på at fjellturene skal være mulig å gjennomføre med rolig tempo og med pauser. Mange har kanaskje hørt om Romsdalseggen, og dette er den mest krevende turen vi tilbyr. For den som ønsker et kortere alternativ den dagen, har vi det også.

Vi velger mellom følgende fjelltuerer avhenging av deltakernes ønsker:

 • Melen og Sjurvarden med utsikt på Atlanterhavsveien
 • Litlefjellet med utsikt på Trollveggen og Romsdalshorn
 • Tusenårsvarden og Frænavarden med utsikt på Moldepanoramaet 222 topper
 • Trollkyrkja og over Trolltindene (Sandnestindene)
 • Jendemsfjellet
 • Romsdalseggen

Overnatting: 

Thon Hotel Moldefjord, Storgata 8, Molde

Bespisning: 

 • Frukost på frukostbuffet
 • Lunsjpakke på fjellet
 • Middag kan spises ute i restorangen eller organiseres felles

Kostnad: 

7 dager for 1 person på hotell Thon Moldefjord 13 900
7 dager for 1 person uten overnatting 7 100
7 dager for 2 personer (dobbelt rom) på hotell Thon Moldefjord 23 900
5 dager for 1 person på hotell Thon Moldefjord 10 900
5 dager for 1 person uten overnatting 5 900
5 dager for 2 personer (dobbelt rom) på hotell Thon Moldefjord 19 500
Helg (fredag til mandag) for 1 person på hotel Thon Moldefjord 7 900
Helg (fredag til mandag) for 1 person uten overnatting 4 900
Helg (fredag til mandag) for 2 personer (dobbelt rom) på hotel Thon Moldefjord 13 800

Booking og betaling: 

Reservasjon krever innbetaling av et depositum, dette utgjør 15 % av totalprisen. Depositumet refunderes fullt ut dersom reservasjonen avbestilles 30 dager før retreaten begynner. Restererende må være innbetalt senest 30 dager før retreaten starter.

 

Betalingsmetode: 

Innbetalin til konto 1506 53 90 709 Mitt Yoga AS (Faktura sendes)

Vipps (depositum) til konto 659040 Mitt Yoga AS

Dette er inkludert: 

 • Overnatting
 • Frokost
 • Lunsjpakke
 • Myk morgen yoga og Pranayama hver morgen
 • Yin/Restorative yoga etter fjellturer
 • Meditasjon på fjellet
 • Guidet fjellturer
 • Yogamatter og utstyr
 • Transport

Ikke inkludert: 

 • Transport til Molde
 • Middager
 • Snacks
 • Eventuell forsikning

Tilleggsinformasjon: 

I tilfelle vi organiserer felles middag, koster det ekstra 250 NOK per middag.

Sommerværet på Nordvestlandet kan være  varierende og det kan skifte raskt fra en varm solfylt dag til overskyet eller regn den neste. Det kan derfor være lurt å ta med litt ekstra klær. Det kan være greit å ta med lett regntøy, noe vindtett, en lett ulltrøye og en tynn dunjakke. Av skotøy anbefaler vi lette vanntette fjellsko samt joggesko. En tynn lue av ull blir heller aldri feil å ha med seg i tursekken.

 

Varinghet: 7 dager, 5 dager eller helg. Retreat starter på fredag.
Yoga og fjelltur i Molde

Community for healthy lifestyle. Yoga, hiking, retreats, nutrition and wellbeing!
flagearth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram